Mooie ONDO beelden in de huiskamer.

  In het najaar van 2022 is er een streaming opgezet en deze is voor de volle 100% betaald door R-ONDO 50.
  Dat was weer een mooie besteding van de inkomsten.

  We kunnen de stand weer zichtbaar bijhouden.

   September 2022, meer kunstgrasvelden dus ook meer scoreborden. 
   
   

  Leuk voor de kleintjes, en altijd in bedrijf.

   September 2022, bij de opening van het nieuwe kunstgrasveld gelijk 4 nieuwe tractoren neergezet. De kinderen beleven er veel plezier mee. 
   
   

  Dat is lekker en gekoeld.

   September 2021, Een nieuwe start van het seizoen waarbij de barcommissie behoefte had aan een koelvitrine. Nu kunnen de belegde broodjes koel geserveerd worden, wel zo lekker. Dus geen warm eitje meer tussen je broodje wel zo gezond. 
   
   

  Het werd herfst in de kantine

  In Oktober 2021 werd het herfst in de kantine, van de bomen uit de plantenbakken vielen de blaadjes en de planten kregen herfst tinten.
  Dus zijn er 2 olijfbomen geplaats in de bakken het geeft gelijk een  betere uitstraling.

   

   
   
   

  Uit de windt en uit de regen. Een verademing.

  In mei 2020 zijn er 2 Dug-Outs gemaakt, met dank aan Valstar. De kosten van het materiaal is door R-ONDO 50 bijeen gebracht.
  En deze zijn het nieuwe veld seizoen in gebruik genomen. Nu kunnen de reserve spelers met begeleiding voortaan uit de wind en regen plaats nemen op de bankjes van de Dug-Outs. 
   
   

  Waardevolle spullen achter slot en grendel

  Op 20 juni 2019 zijn er 15 lokker kastjes geplaatst, deze zijn voor eigen gebruik. Nu kunnen de waardevolle eigendommen veilig opgeborgen worden. Een stukje veiligheid wat helaas ook op onze vereniging nodig is.
   

  De eerste indruk bij binnen komst.

  Dat is een daalder waard, er is een nieuw omheining geplaatst, zodat alles netjes opgeborgen kan worden en geen rommelige indruk meer geeft. 

  Voor de kleine onder ons, altijd leuk.

  Maart 2019, zo af en toe moet je het materiaal vervangen. Het wordt veel gebruikt dus gaat er wel eens wat kapot. 

  In april zijn er 2 tractoren neergezet en uiteraard zijn deze ook weer geschonken door R-ONDO 50, zodat de jeugd wat afleiding heeft.
  1 grote traptractor en een looptractor voor de aller kleinste.  

   

   

  Meer kleur voor het ONDO-Mein

   

  In maart 2019 is er een nieuwe korvenboom geplaatst en zijn er 4 nieuwe  korven aangeschaft. De inschietpaal voor het ONDO-Mein was er slecht aan toe en de korven moesten vervangen worden.
  Het zijn gekleurde korven geworden zodat het er wat vrolijker uitziet voor de kleintjes. Met dank aan Peter Heijstek voor het laswerk en hierin wil ik ook Dijkstaal benoemen omdat ook deze firma hier een aandeel in had. 

   

   

  Wat een helder geluid in en om het ONDO-Mein

   

   

  Na het NST van 2018 is er een nieuwe geluidsinstallatie geplaats de vorige was aan vervanging toe. Deze was best prijzig maar we kunnen er weer jaren lang plezier van hebben.

   

  Weer de juiste tijd in de kantine

   

  In juni 2018 Is er een nieuwe klok aangeschaft, als je bij de bar staat zie je hem vanzelf wel hangen, de vorige was echt kapot de wijzers hingen op half zeven en moest echt vervangen worden. 

  In 2017 was er een nieuw speelhuisje geplaatst, de vorige was door het vele gebruik in een zeer slechte staat en moest vervangen worden. Helaas door de grote storm welke we aan het eind van dat jaar over ons heen kregen, is dat huisje totaal vernield.

  De verzekering keerde niets uit en waren we genoodzaakt een nieuwe aan te schaffen.

   

   

  Een Narrowcasting TV geplaatst juli 2017. Nu kunnen er ook reclames getoond worden en dat trekt ook weer meer sponsoren aan.  

   

  3 asbakken geplaatst in mei 2017, misschien dat er dan minder peuken te vinden zijn om het ONDO-Mein  

   

  In maart 2016 is er een beamer aangeschaft, het beamerscherm was al eerder geschonken.

   

  In januari 2016 de kosten van de vernieuwde bar betaald. 

   

  In 2015 is er een nieuwe staande lamp gemaakt voor de vereniging de kosten waren beperkt (idee van Arie Schellevis). Ook zijn er in de loop van de jaren bv. nieuwe wielen voor tractoren en Shirts voor het barpersoneel van bekostigd. En wat kleine uitgaven.

   

  In mei 2015 allemaal  nieuwe gordijnen aangeschaft, dit alles voor de brandveiligheid

  Met dank aan Peter KOK waardoor we deze goedkoper konden aanschaffen

   

  Er was behoefte aan een verplaatsbaar scorebord aangeschaft in maart 2015 

   

  Om de sfeer aan de bar wat op te vrolijken is er verlichting onder de bar aangebracht in december 2013

   

  Er was 1 tractor niet bestand tegen het geweld van de jeugd en tevens wat onderdelen voor de andere tractoren bekostigd. Toen zag alles er weer tip top uit. 

   

  Het scorebord moest vervangen worden, de middelen waren bij de vereniging niet aanwezig. Door een grote bijdrage te leveren via R-ONDO 50, kon deze geplaatst worden. En zoals je ziet met het logo erop.

   

  In juli 2013 hebben we een nieuw beamerscherm opgehangen. In een later stadium zal er een nieuwe beamer geschonken worden.

   

   

  In april 2013 hebben we nieuwe planten in de bakken geplaatst en op de tafels bloeiende plantjes gezet. Het waren wel kunststof planten en bloemen.

  Met dank aan Valstar Orchidee welke een mooi bedrag voor zijn rekening nam.

   

  In maart 2013 zijn er 3 nieuwe picknicktafels op het bordes geplaatst. De vorige waren aan vervanging toe, nu kunnen we met een heel team weer bij elkaar om een tafel vertoeven.

   

  In maart 2012 zijn er 3 nieuwe tractoren neergezet. Hier hebben de kinderen zeer veel plezier van beleeft.

   

  In maart 2011 is er een breedbeeld tv geplaatst in de kantine en in de bestuurskamer een iets kleinere. Tevens was er ook behoefte aan een CD speler en deze is ook geschonken.

  Van de tv in de bestuurskamer wordt veelvuldig gebruik gemaakt om korfbal analyse te doen met de teams.

   

  Februari  2011 is er voor de jeugd een tafelvoetbalspel neergezet in het ONDO-Mein. Dit naar alle tevredenheid van de jeugd. 

   

  Ook hebben  we in April 2010, de tafelbladen van de grote tafels laten schuren zodat deze er ook weer als nieuw uitzagen.

   

  April 2010, de tafelbladen werden slecht en we hebben deze door de aanschaf van 10 nieuw bladen een nieuw uiterlijk gegeven. En toen zag de kantine er weer stuk netter uit.

   

  November 2008, de kantine werd voorzien van plantenbakken en uiteraard ook de planten. 

   

  Januari 2007, door de aanschaf van 3 tribunes werd het aangenaam vertoeven rond het veld, hier werden vele mensen blij van. Dit was een klus die best wel in de papieren liep. Maar het was het waard.

   

  Maart 2004, de voorzitter werd verblijd met een bestuurstafel en ook in de kantine werd er een stamtafel geplaatst. 

   

  In 2003, werden er nog 2 extra speakers aangeschaft. Deze konden dan op het veld geplaatst worden tijdens bv. het NST en andere evenementen.

   

  Mei 2001, er was nog geen geluidsinstallatie zowel binnen als buiten en deze is door R-ONDO 50 voor zijn rekening genomen. Dat was nog voor de euro tijd en kostte toen 5500 gulden.

   

  Februari 2000, toen is er een houten klimtoestel geplaatst voor de kinderen, waar ze lekker op konden klauteren.

  Hier is geen foto van, dit was tevens de eerst uitgave van R-ONDO 50